TUL Cupin finaali jäi haaveeksi

TPV joutui lähtemään TUL Cupin välierään hyvin ohuella ja nuorella ryhmällä. Tuliaisina ei tullut finaalipaikkaa vaan tyytyminen oli pronssiotteluun.

TPV:ltä puuttui useita pelaajia matkasta monien vammojen ja kolhujen vuoksi. Mukaan saatiin kerättyä kuitenkin A-junioreiden avustuksella täysi aloittava kokoonpano sekä muutama vaihtopelaaja. Heti jo lämmittelyssä selvisi että Valtteri Salomaa ei pystykkään pelaamaan ja kokoonpanoa jouduttiin jo ennen ottelun alkua viilaamaan uuteen uskoon. Tilalle avaukseen asteli A-junioreista apuun tullut Arttu Mättö. 

Rankkareille venyneessä ottelussa oli tiukassa maalit TPV:n osalta. Atlantis FC siirtyi jo ottelun 13 minuutin kohdalla johtoon 1-0. Tämän jälkeen ottelun 22. minuutti toi pahoja uhkakuvia TPV:lle, Matti Jokinen saa pahan kolhun polveensa ja joutuu jättämään kentän. Masan tilalle asteli Jonne Innala. Jokisen vamman laatu selviää lääkärikäynnin jälkeen. Tauolle siirryttiin kuitenkin 1 - 0 lukemissa.

Kauaa ei toinen puolikas ehdi vanheta kun n 6 minuuttia on pelattuna ja Atlantis onnistuu jälleen ja lisää johtoaan jo 2-0. Tästä ei kuitenkaan nuori joukkue hätkähtänyt vaan taistelua jatkettiin tappioasemasta huolimatta.

Ensin TPV:n 2-1 kavennuksesta vastasi Jari Nikkilä rankkarista joka tuli kun ottelua oli pelattu 59 minuuttia. Tästä ei kauaa ehtinyt ottelu vanheta kun pallo oli jälleen Atlantiksen maalissa. Tasoituksen 2-2 iski Eino-Veikko Ek kun ottelua oli pelattu 61 minuuttia. Juuri ennen maaleja TPV suoritti toisen vaihtonsa kun Ville Salonen vaihdettiin pois ja tilalle juoksi B-juniori Hakim Belbachir. Erittäin nuori TPV taisteli varsin mallikkaasti toisella jaksolla vaikka maaleja ei enää ottelussa nähty peliajan puitteissa. Hyviä paikkoja TPV rakenteli riittävästi mutta sisään vaan ei tällä kertaa uponnut.

Näin ottelussa mentiin siis suoraan rankkarikisaan joka oli säännöissä määrätty. Ensin laukovat 5 ensimmäistä ja jos ei ottelu ole ratkennut jatketaan vetäjä kerrallaan. 5 ensimmäistä vetäjää onnistui molemmilta joukkueilta mutta kuudes pari tuotti ratkaisun jossa Atlantis FC:n rankkarin vetäjä onnistui vedossaan mutta TPV:n laukojan vedon Atlantis maalivahti torjui. Näin siis Atlantis FC finaaliin johon jo aiemmin selviytyi ToVe Porista. TPV:n matka jatkuu cupissa Warkaus JK:n kanssa pronssiottelussa jonka paikka ja aika selvinnee myöhemmin.

Ensi lauantaille sovittu ottelu TPV - FC Lahti Akatemia kaukajärvellä ikävä kyllä joudutaan perumaan. TPV ei saa lauantaiksi jalkeille riittävästi miehitystä loukkaantumisten ja vammojen vuoksi. Näin ollen seuraava TPV:n ottelu onkin Valkeakoskella FC Hakan vieraana.

 

Tilastot: 

Otteluaika 2 x 40min

13 min 1 - 0
46 min 2 - 0
59 min 2 - 1 Jari Nikkilä rp.
61 min 2 - 2 Eino-Veikko Ek

 

Rankkarit: Atlantis FC - TPV

1. pari                      X - X
2. pari                      X - X
3. pari                      X - X
4. pari                      X - X
5. pari                      X - X
6. pari                      X - O
 
TPV:n kokoonpano:
29 Savolainen
4 Ek
6 Nikkilä
17 Oksanen
18 Salonen -> 58min 72 Hakim Belbachir
20 Jokinen
24 Hiilloskorpi
27 Jokinen -> 23min 70 Jonne Innala
28 Karimäki
56 Ylinen
71 Mättö
 
Vaihdossa : 
1 Kalliomäki
 
TPV rankkarit
 
otteluohjelma2019
22.01.2019

Ykkösen otteluohjelma julkaistu

in Edustus uutiset
Sopimusuutinen Juho Saarinen 1
22.01.2019

Juho Saarinen tekee paluun Ykköseen

in Edustus uutiset
Sopimusuutinen Juho Mattila
21.01.2019

Juho Mattila jatkaa Punaisissa

in Edustus uutiset
Sopimusuutinen Eetu Kolu 16
16.01.2019

Tuttu K-kolmikko jatkaa TPV:ssä

in Edustus uutiset
15.01.2019

TPV:n Suomen Cup ottelut suorana Ruudusta

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.