TUL Cupin välierässä TPV kohtaa Atlantis FC:n vieraskentällä

TUL Cupissa TPV kohtaa seuraavaksi Atlantis FC:n Helsingissä. Ottelu pelataan keskiviikkona 5.4 klo 18.30 alkaen Myllypuron tekonurmella.

Atlantis FC putosi viime kauden päätteeksi kakkosesta kolmoseen mutta minkäänlaiseen ajatteluun vastustajan heikkoudesta ei ole tässäkään matsissa varaa.
Atlantiksen riveistä löytyy edelleen taitoa ja kokemusta riittämiin sekä peli- ja näyttöhaluja löytyy takuuvarmasti. Pelaajalistaa katsomalla huomaa että mm Obi Metzger on edelleen Atlantiksen riveissä ja hän pystyy vaikka itse yksinään ratkomaan otteluita. Myös muita kokeneita pelaajia löytyy Atlantiksen riveistä.
Atlantis FC voitti TUL Cupin ensimmäisellä kierroksella HAlku:n 4 – 0 jolloin Atlantiksen maalintekijöinä kunnostautuivat Cassiano x 2 ja Pikkor sekä Segun kertaalleen.

JäPsin järjestämässä talvisarjassa Atlantis on pelannut seuraavasti:

Sudet – Atlantis 1 - 1             

JäPS – Atlantis 16 - 1           

NuPS – Atlantis 4 - 4             

KäPa – Atlantis 1 - 0             

Atlantis – Reipas 3 - 2             

Futura – Atlantis 1 - 2

 

TPV aloitti TUL Cupin vierasottelulla Seinäjoella Wallsport areenalla paikallista Sisu-Palloa vastaan. Ottelusta ennakkoon ajateltiin tulevan tiukka ja tasainen vääntö kun Sisu-Pallo oli sijoittunut Vaasan piirin kolmosessa viime kaudella komeasti sijalle 3. TPV joutui samalle päivälle buukattujen otteluiden vuoksi jakamaan porukkaa ja Seinäjoelle lähtikin nuori joukkue joka koostui lähinnä TPV:n A-junioreista muutaman edustuksen täsmävahvistuksen kera.

Ottelu muodostui kuitenkin aivan muuksi kuin ennakkoon oli ajateltu, TPV pyöritti peliä mallikkaasti ja tulostakin syntyi laajalla rintamalla. TPV:n pyörremyrskyä johti Salomo Ojala 6+1, Paavo Näykki 2+5 ja Jonne Innala 1+3 tehoilla.

Välieräotteluun TPV saanee kokeneemman kaartin pelaajia jo mukaansa vaikka haasteita tuottaa tässäkin vaiheessa ottelut molempina viikonloppuina ennen sekä jälkeen Cupin ottelun. Kolmen ottelun viikot on aina haastavia joten pelaajien kierrätystä tarvittaneen tässäkin kohtaa. Onneksi kuitenkin TPV:llä on kohtuullisen laaja rinki sekä toimiva yhteistyö kakkosjoukkueen sekä A- ja B-juniorijoukkueiden kanssa.

Tästä otteluparista voittaja finaaliin ja hävinnyt pronssiotteluun. Toisessa välieräparissa kohtaavat ensi lauantaina ToVe ja Warkaus JK.

 

TULRGB

20.02.2019

Futisklubin ilmoittautuminen käynnissä!

in Futisklubi uutiset
TPV Ilves kuva 1
16.02.2019

Nuorisonelikko ilahdutti Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Ennakko 1 TPV Ilves 2
15.02.2019

Ilves/2 tulee JJK:n tilalle

in Edustus uutiset
Kaarila kansikuva2
12.02.2019

Talvitreenit Pispalan alueella

in Futisklubi uutiset
EIF TPV 1
09.02.2019

Kahden maalin Kolua nauratti

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.