TPV kukisti MuSan fyysisessä harjoituspelissä

TPV kaatoi Musan Salaman sunnuntai-iltaisessa harjoituspelissä 3-0. Pelistä muodostui harjoituspeliksi fyysinen taisto, jossa tunteetkin nousivat välillä pintaan.

Ottelun kaikki kolme maalia tulivat toisella jaksolla, jossa TPV vei peliä selvästi. Avausjakso mentiin vielä tasaisemmissa merkeissä ja maalittomissa lukemissa.

Fyysisen pelin kovin tapahtuma nähtiin avausjakson puolivälissä, kun laidalta karkuun aikonut Mohamed Koroma jäi MuSa-pelaajan tyrmäämäksi. Kova isku päähän tuotti niin verta kuin todennäköisesti aivotärähdyksen ja huonoimmassa tapauksessa murtuneen poskipään. Koroma vietiin sairaalaan ambulanssilla.

IMG 20170319 181528

Koroman korvannut Salomo Ojala nousi TPV:n hyökkäyspelin avainhahmoksi. Avausjaksolla Ojala kolisutteli vielä vain maalipuita osuttuaan kertaalleen tolppaan ja ylärimaan kumpaiseenkin.

Ensimmäisellä 45-minuuttisella myös MuSalla oli omat tilaisuutensa. TPV:n puolustuslinja ei ollut alkupuolella vielä täydessä tarkkuudessa ja porilaiset puhkoivat pariin otteeseen linjaa vaarallisesti. Paras tilanne vaikutti paitsiolta, mutta johti hieman sivusta tulleeseen läpiajoon. Henri Savolainen nappasi jaloillaan tärkeän torjunnan ja piti maalinsa koskemattomana.

Toisella jaksolla TPV meni menojaan. Hyvin irtopalloista läpi pelin taistellut Ojala käytti MuSa-puolustuksen staattisuuden hyväkseen ja avasi punapaitojen maalihanat 50. minuutilla.

Kahdeksan minuuttia myöhemmin Rudi Dieter sai pallon Eino Ekin syötöstä ja laukoi pallon sisään yläriman kautta. Pallo kävi maalissa niukasti mutta selvästi ja tarkkana ollut avustava näytti maalin syntyneen.

Peliä käytiin pitkään 2-0 lukemissa. TPV:n kolmas maali näytti koko ajan todennäköisemmältä kuin MuSan ensimmäinen, ja se myös lopulta nähtiin. Waltteri Riihimäki vapautti kauniilla syötöllä Salomo Ojalan läpi ja tämä viimeisteli varmasti illan toisensa. Näin pelissä päädyttin loppulukemiin 3-0.

- Me olimme tänään parempia. Puolustusta on harjoiteltu nyt tiiviisti kaksi viikkoa ja saatiin pidettyä nolla. Pelimme on tällä hetkellä kovin suoraviivaista ja siinä on vielä kehityskohde, valmentaja Anssi Ylinen näki.

- Meillä on takana varmasti kovin harjoitusviikko minun aikanani. Fyysinen rytmi harjoittelussa on kuitenkin hyvä. Jaksamme peleissä hyvin saman sarjatason joukkueita vastaan, kuten tänäänkin huomasi.

TPV
29 Savolainen
3 Vihinen
4 Ek (79' 23 Rantala)
5 Smeets
6 Nikkilä
8 Koroma (24' 20 Ojala)
9 Dieter (63' 7 Kiiveri)
17 Oksanen
19 Syrjänen Tee
21 Innanen (79' 37 Syrjänen Tep)
56 Ylinen (72' 14 Riihimäki)

 

Maalikooste katsottavissa TPV:n youtube kanavalta :  

20.02.2019

Futisklubin ilmoittautuminen käynnissä!

in Futisklubi uutiset
TPV Ilves kuva 1
16.02.2019

Nuorisonelikko ilahdutti Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Ennakko 1 TPV Ilves 2
15.02.2019

Ilves/2 tulee JJK:n tilalle

in Edustus uutiset
Kaarila kansikuva2
12.02.2019

Talvitreenit Pispalan alueella

in Futisklubi uutiset
EIF TPV 1
09.02.2019

Kahden maalin Kolua nauratti

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.