Ville Saloselle ja Iiro Karimäelle sopimukset

TPV:n junioripolun läpikulkenut keskikenttäpelaaja Ville Salonen (-94) jatkaa TPV:ssä ja puolustaja Iiro Karimäki (-95) siirtyy Pallo-Veikkoihin Jyväskylästä FC Blackbirdin riveistä.

Viime kaudeksi paluun Pallo-Veikkoihin tehnyt Ville loukkaantui pahoin heti kauden 2016 alkupuolella ja tarkemmin jo heti tammikuussa. Polvioperaatiosta toipumiseen meni koko viime kausi ja nyt jo toisen isomman loukkaantumisen jälkeen on uuden tulemisen aika. Huumori oli kovalla koetuksella kun täynnä intoa Ville pääsi viime kauden alussa täyteen iskuun ja sitten tulee jälleen paha loukkaantuminen.

Ville on päässyt jo täysipainoisesti harjoittelemaan jo jonkun aikaa ja meno on treeneissä ilmiselvästi maistunut. Muutamassa harjoituspelissä on jo tullut jonkun verran minuutteja ja niissäkin jo yksi syöttö on tullut jaettua. Nyt lisää pelejä alle ja toivottavasti sama vauhtikone nähdään kentällä kuin ennen loukkaantumisia. Ville on täydessä iskussa ollessaan laidallaan paha pideltävä ja usein vastustaja joutuukin rikkomaan nopeakinttuista laituria.

Ville Salosen tilastot palloliiton sivuilla: https://taso.palloliitto.fi/taso/pelaaja.php?pelaaja=93928

 IMG 0652
Ville Salonen ja Iiro Karimäki

 

Puolustaja Iiro Karimäki (-95) siirtyy Pallo-Veikkoihin FC Blackbirdin riveistä. Iiro on JJK:n kasvatti ja pystyy pelaamaan puolustuslinjassa useammallakin paikalla. TPV:n harjoitusotteluissa toistaiseksi minuutteja on tullut eniten kuitenkin oikean pakin paikalla. FC Blackbirdin riveissä tuli viime kaudella täyteen 20 ottelua joissa kaikissa täydet minuutit.

Iiro Karimäen tilastot palloliiton sivuilla : https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/pelaaja&67802 

 

TPV:n sopimuspelaajat 10.3.2017:

1 Miika Kalliomäki, 2 Jussi Perttula, 3 Risto Vihinen, 4 Eino-Veikko Ek, 5 Tommi Smeets, 6 Jari Nikkilä, 7 Niko Kiiveri, 8 Mohamed Koroma, 9 Rudi Dieter, 11 Paavo Näykki, 14 Waltteri Riihimäki, 17 Jesse Oksanen, 18 Ville Salonen, 19 Teemu Syrjänen, 20 Salomo Ojala, 21 Mikko Innanen, 23 Joonas Rantala, 25 Juho Mattila, 27 Matti Jokinen, 28 Iiro Karimäki, 29 Henri Savolainen, 50 Cheyne Fowler, 56 Tomi Ylinen.

20.02.2019

Futisklubin ilmoittautuminen käynnissä!

in Futisklubi uutiset
TPV Ilves kuva 1
16.02.2019

Nuorisonelikko ilahdutti Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Ennakko 1 TPV Ilves 2
15.02.2019

Ilves/2 tulee JJK:n tilalle

in Edustus uutiset
Kaarila kansikuva2
12.02.2019

Talvitreenit Pispalan alueella

in Futisklubi uutiset
EIF TPV 1
09.02.2019

Kahden maalin Kolua nauratti

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.