Ville Saloselle ja Iiro Karimäelle sopimukset

TPV:n junioripolun läpikulkenut keskikenttäpelaaja Ville Salonen (-94) jatkaa TPV:ssä ja puolustaja Iiro Karimäki (-95) siirtyy Pallo-Veikkoihin Jyväskylästä FC Blackbirdin riveistä.

Viime kaudeksi paluun Pallo-Veikkoihin tehnyt Ville loukkaantui pahoin heti kauden 2016 alkupuolella ja tarkemmin jo heti tammikuussa. Polvioperaatiosta toipumiseen meni koko viime kausi ja nyt jo toisen isomman loukkaantumisen jälkeen on uuden tulemisen aika. Huumori oli kovalla koetuksella kun täynnä intoa Ville pääsi viime kauden alussa täyteen iskuun ja sitten tulee jälleen paha loukkaantuminen.

Ville on päässyt jo täysipainoisesti harjoittelemaan jo jonkun aikaa ja meno on treeneissä ilmiselvästi maistunut. Muutamassa harjoituspelissä on jo tullut jonkun verran minuutteja ja niissäkin jo yksi syöttö on tullut jaettua. Nyt lisää pelejä alle ja toivottavasti sama vauhtikone nähdään kentällä kuin ennen loukkaantumisia. Ville on täydessä iskussa ollessaan laidallaan paha pideltävä ja usein vastustaja joutuukin rikkomaan nopeakinttuista laituria.

Ville Salosen tilastot palloliiton sivuilla: https://taso.palloliitto.fi/taso/pelaaja.php?pelaaja=93928

 IMG 0652
Ville Salonen ja Iiro Karimäki

 

Puolustaja Iiro Karimäki (-95) siirtyy Pallo-Veikkoihin FC Blackbirdin riveistä. Iiro on JJK:n kasvatti ja pystyy pelaamaan puolustuslinjassa useammallakin paikalla. TPV:n harjoitusotteluissa toistaiseksi minuutteja on tullut eniten kuitenkin oikean pakin paikalla. FC Blackbirdin riveissä tuli viime kaudella täyteen 20 ottelua joissa kaikissa täydet minuutit.

Iiro Karimäen tilastot palloliiton sivuilla : https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/pelaaja&67802 

 

TPV:n sopimuspelaajat 10.3.2017:

1 Miika Kalliomäki, 2 Jussi Perttula, 3 Risto Vihinen, 4 Eino-Veikko Ek, 5 Tommi Smeets, 6 Jari Nikkilä, 7 Niko Kiiveri, 8 Mohamed Koroma, 9 Rudi Dieter, 11 Paavo Näykki, 14 Waltteri Riihimäki, 17 Jesse Oksanen, 18 Ville Salonen, 19 Teemu Syrjänen, 20 Salomo Ojala, 21 Mikko Innanen, 23 Joonas Rantala, 25 Juho Mattila, 27 Matti Jokinen, 28 Iiro Karimäki, 29 Henri Savolainen, 50 Cheyne Fowler, 56 Tomi Ylinen.

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.