Matti Jokinen iskee maaleja edelleen TPV-paidassa

Hyökkääjä Matti Jokinen (-87) allekirjoitti jatkosopimuksen TPV:n kanssa. Matti ehti viime kaudella iskemään 6 maalia pelaamissaan yhdeksässä kakkosen sarjaottelussa ennen vakavaa loukkaantumistaan.

Loukkaantuminen tapahtui 28.6 FC Viikinkejä vastaan pelatussa ottelussa.

Tässä kohtaa joukkueen maaleista lähes puolet viimeistellyt Matti Jokisen polvivamma osoittautui vakavaksi ja kausi 2016 oli hänen kohdaltaan ohi. Matin merkitys joukkueelle ei rajoitu vain maalintekoon: mies tekee paljon töitä pallottomana ja johtaa muuta joukkuetta esimerkillään – niin otteluissa kuin harjoituskentillä.

Masa maalaa kopio

Loukkaantumisen jälkeen Matti piti joukkueelle puheen, jossa ilmoitti että homma jatkuu tulevalla kaudella, jos vamma parantuu odotetusti. Matin viesti joukkueelle oli, että vaikka näitä asioita tapahtuu, pitää kentällä olemisesta nauttia. Jokinen korosti, että tällä porukalla on mahdollisuudet yltää mihin vain.

27 Jokinen Matti 2016
Matti Jokinen
 
Nyt vamma on hoidettu ja polvi alkaa olemaan täydessä iskussa. Haastava kuntoutus on tuottanut tulosta ja mies uhkuu pelihaluja tosissaan. Treeneissä näkee miehen painavan hommia edelleen samaan tahtiin ja tosissaan mennään koko ajan. Vauhtia on ja vaarallisia tilanteita kuten joku voisi kommentoida.
Upeata nähdä kuinka Jokisen lento jatkuu kun ensimmäinen harjoitusmatsi saadaan alle ja pois päiväjärjestyksestä.

 

Tervetuloa Matti takaisin mukaan porukkaan punaiseen !

 

Matti Jokisen tilastot palloliiton sivuilla:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/pelaaja&65763

 

TPV:n sopimuspelaajat 8.3.2017:

1 Miika Kalliomäki, 2 Jussi Perttula, 3 Risto Vihinen, 4 Eino-Veikko Ek, 5 Tommi Smeets, 6 Jari Nikkilä, 7 Niko Kiiveri, 8 Mohamed Koroma, 9 Rudi Dieter, 11 Paavo Näykki, 14 Waltteri Riihimäki, 17 Jesse Oksanen, 19 Teemu Syrjänen, 20 Salomo Ojala, 21 Mikko Innanen, 23 Joonas Rantala, 25 Juho Mattila, 27 Matti Jokinen, 29 Henri Savolainen, 50 Cheyne Fowler, 56 Tomi Ylinen.

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.