TPV:lla maalintekoharjoitukset Kiffeniä vastaan

Viime kaudella Kakkosen sarjapeleissä kahdesti TPV:n voittanut FC Kiffen jäi lauantain harjoituspelissä pahasti jalkoihin. TPV puhkoi toisella jaksolla väsähtäneen Kiffenin puolustusta mielin määrin ja voitti 6-1.

Kiffen oli Pallo-Veikoille kauhuvastustaja viime vuoden koitoksissa. Joukkue puolusti tiiviisti ja sääntöjen rajamailla sekä hyökkäsi pitkien pallojen ja fyysisten pelaajien voimin. Lauantaina Pirkkahallissa tätä nähtiin vain osittain. Avausjaksolla helsinkiläiset pystyivät pitämään pelin tasaisena, mutta toisella joukkueelta loppui puhti.

Viime toukokuussa Pyynikillä voittomaalin TPV:n verkkoon puskenut Cheikh Tiote onnistui jälleen ja puski heittäytyen pallon keskityksestä ohi Henri Savolaisen 33. minuutilla. Muuten TPV:n puolustus pystyi pitämään Tioten kurissa ja jättämään hänet kerta toisensa jälkeen paitsioon.

Avausjaksolla TPV:n pallonkierrätys oli vielä ajoittain liian hidasta, mutta joukkue tuli tasoihin pian Kiffenin maalin jälkeen pilkulta. Paavo Näykki kaadettiin ja Tommi Smeets asteli 11 metriin. Kiffen-vahti Timo Aaltonen venytti hienosti pallon tielle, mutta Smeets sai pallon takaisin torjunnasta ja teki helposti tasoituksen.

Smeets rankkari

Toisella jaksolla punapaidoilla oli heittää vaihdosta hyökkäykseen tuoreita jalkoja, kun Rudi Dieter, Mohamed Koroma ja Ville Salonen astelivat vuorollaan kentälle.

Vahvimmin esiintyi Dieter, joka iski kymmenen minuutin jälkeen 2-1 Mikko Innasen syötöstä. Innanen teki kohta perään 3-1 seurattuaan hienosti korkealle nousseen pallon verkkoon.

Paras esimerkki joukkueiden erosta toisella jaksolla nähtiin neljännessä maalissa. Teemu Syrjänen heitti nopeasti rajaheitosta Rudi Dieterin vauhtiin, tämä pelasi paikan Salomo Ojalalle, joka tälläsi 4-1. Nopea liike ja mustapaidat seurasivat enemmän katseellaan kuin jaloillaan.

Mohamed Koroma teki Ville Salosen hienosta esityöstä 5-1 ja vapaaksi rangaistusalueelle jätetty Rudi Dieter viimeisteli vielä 6-1 Eino Ekin syötöstä.

Kiffenillä oli toisella jaksolla yksi vahva hässäkkä TPV:n maalilla, mutta muuten Henri Savolaisella ei pahemmin töitä ollut.

- Pelattiin tänään omantasoisemme peli. Rutiinia mutta ei huippusuoritusta. Onnistuttiin toteuttamaan harjoiteltuja asioita kentällä. Murtautuminen oli teemana ja sitä pystyttiin tekemään, päävalmentaja Anssi Ylinen summasi.

TPV - Kiffen 6-1
0-1 33' Toure
1-1 37' Smeets
2-1 56' Dieter
3-1 59' Innanen
4-1 67' Ojala
5-1 78' Koroma
6-1 87' Dieter

IMG 0434

TPV
29 Savolainen Henri
3 Vihinen Risto
4 Ek Eino
5 Smeets Tommi
7 Kiiveri Niko (61' 28 Salonen Ville)
11 Näykki Paavo (46' 9 Dieter Rudi)
20 Ojala Salomo
21 Innanen Mikko (61' 8 Koroma Mohamed)
25 Mattila Juho
26 Karimäki Iiro (61' 19 Syrjänen Teemu)
56 Ylinen Tomi

Maalikooste ottelusta: 

Gio sopimusuutiseen
14.12.2018

Giorgi Ositashvili jatkaa TPV:ssä

in Edustus uutiset
Tuomas Lahdesmaki 10
10.12.2018

Tuomas Lähdesmäki liittyi joukkueeseen

in Edustus uutiset
Jesse Oksanen sopimus 8
09.12.2018

”Olen onnellinen, kun saan jatkaa”

in Edustus uutiset
TPV NOPS 1
08.12.2018

TPV näytti tasoeron Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Sopimus Joonas Rantala 7
07.12.2018

Joonas Rantala jatkaa Punaisissa

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.