TPV - FC Kiffen lauantaina Pirkkahallissa

Ylitsepääsemätön este viime kaudelta saapuu TPV:n vieraaksi lauantaina 18.2. TPV hävisi molemmat ottelut viime kaudella miesten kakkosessa vahvoja otteita esittäneelle FC Kiffenille.

Tiukkoja taistoja oli molemmat ottelut ja isoin ero löytyi tilannekovuudessa. Ensin TPV hävisi kauden toisessa sarjaottelussa Pyynikillä 0-1 lukemin ja myös heinäkuisessa ottelussa Helsingissä FC Kiffen oli parempi samoin 1-0 lukemin.

Mustat hurmurit on pelannut talvikaudella vasta kaksi harjoitusottelua, joissa ensin EsPa voitti Kiffenin 0-2 lukemin ja toisessa ottelussa Kiffen kaatoi FC Espoon 3-2.  FC Kiffen on vahvistunut vielä muutama päivä sitten kun Justus Kauppinen (FC Lahti Akatemia) ja Ilmari Ylönen (KTP) ovat saapuneet vahvistamaan Mustien hurmureiden miehistöä. TPV:llä koitoksia on jo takana 6 talven harjoitusotteluissa joissa on kertynyt 4 voittoa, 1 tasuri ja 1 tappio maalisuhteella 28-5. Hyökkäyspäässä on tullut hienoja onnistumisia mutta nyt vaaditaan myös puolustukselta terävyyttä ja keskikentällä pitää voittaa kaksinkamppailuja. 

TPV:ltä tällä tietoa on poissa vain pitkäaikaispotilas Jussi Perttula.

Kiffen ei takuulla tule antamaan mitään ilmaiseksi ja taistelua ottelusta tuskin tulee puuttumaan, vaikka pisteitä ei matsissa jaeta edes tyylistä niin TPV ei takuulla halua kolmatta kertaa perättäin hävitä FC Kiffenille.  

Tervetuloa katsomaan taistoa Pirkkahallille lauantaina 18.2.2017 klo 16.15 alkaen. Otteluun vapaa pääsy.

TPV Kiffen pysty

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.