Eino-Veikko Ek allekirjoitti jatkosopimuksen

Ilveksestä viime kaudelle TPV:n punaisiin siirtynyt puolustaja Eino-Veikko Ek allekirjoitti jatkosopimuksen ensi kaudelle. Vahvoja esityksiä viime kaudella esittänyt puolustaja pelasi viime kaudella alkukaudesta lähes järjestäen TPV:n avausmiehistössä mutta loppukaudesta opiskelut hiukan haittasivat harjoittelua ja se vaikutti siten ettei paikka avauksessa enää ollutkaan aivan selviö.

TPV:ssä joutuu paikastaan avauksessa taistelemaan koska laadukkaita pelaajia löytyy leveältä rintamalta ja kaikki haluavat sen paikan avauksessa saavuttaa.

4 Ek Eino2 2016

Einon opiskelut jatkuvat Turussa edelleen mutta Eino ei aio opiskelujen hidastaa menoa vaan joukkueharjoittelun ja opiskelujen yhdistäminen pitää vaan saada toimimaan jotta minuutteja TPV:n miehistössä tulee edelleen. TPV:ssä jatkaminen oli Einolle ensisijainen vaihtoehto.

Einon otteet kentällä vakuuttivat myös TPV:n kannattajaryhmä Tammelan Voiman ja tulevalle kaudelle kannattajat valitsivatkin Einon kummipelaajakseen. Tämä valinta oli Einolle pienoinen yllätys mutta kun asia selvisi niin hän piti asiaa erittäin hienona kunnianosoituksena ja Eino haluaakin kiittää Tammelan Voimaa valinnasta ja aikoo esittää kentällä parastaan.

Eino-Veikko Ek:n tilastot palloliiton sivuilla: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/pelaaja&56708

Sopimuspelaajat:

Rudi Dieter, Tommi Smeets, Henri Savolainen, Jesse Oksanen, Tomi Ylinen, Teemu Syrjänen, Jussi Perttula, Salomo Ojala, Paavo Näykki, Waltteri Riihimäki, Miika Kalliomäki, Juho Mattila, Risto Vihinen, Niko Kiiveri, Joonas Rantala, Mikko Innanen sekä Mohamed Koroma ja Eino-Veikko Ek.  

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.