Miesten harjoitusottelut selvillä

Miesten edustustusjoukkueen harjoitusottelut täydentyivät vielä viime metreillä kun TPV matkaa Valkeakoskelle FC Hakan vieraaksi. Tuo harjoitusottelu pelataan keskiviikkona 12.4. klo 18.30 alkaen perinteikkäällä tehtiksen kentällä.

Harjoitusotteluiden pitkän listan päättää suhteellisen kova kolmikko kun ensin TPV saa vieraita Lahdesta akatemian muodossa ja sen jälkeen vielä kohdataan ennen kauden alkua vieraissa FC Haka sekä FC Kiffen joka oli TPV:lle viime sarjakaudella ylitsepääsemätön este. 

 

 MG 8679 II
Kuva Tapio Kalliomäki
 

Harjoitusotteluille saatiin jo hieno avaus paikallisväännön muodossa heti tammikuun alkuun kun veikkausliigassa pelaava Ilves ja TPV pelasivat tasan 1 -1 viime lauantaina pelatussa harjoitusottelussa. Tommi Smeets laukoi vaparista komeasti tasoituksen ottelussa. Linkki Instagram videoon : https://www.instagram.com/p/BPIF9R9hr3p/

 

Ikäviä uutisia kuului tosin sen ottelun yhteydestä kun hienon paluun tehnyt Jussi Perttula loukkaantui ja vamma osoittautui vakavammaksi vammaksi joka vaatii leikkaushoitoa. Jussi on siis näillä näkymin sivussa kentiltä jonkun aikaa ja toivommekin Jussille onnea matkaan leikkaukseen sekä kuntoutumiseen. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja Jussi nähdään vielä tämän kauden aikana kentällä täydessä iskussa mukana.

 

Harjoitusottelut on näin ollen sovittuna mutta mahdollisesti TPV osallistuu vielä TUL Cupiin johon on tarkoitus lähteä puolustamaan mestaruutta. TUL Cup antaa mainion mahdollisuuden pelata merkityksellisiä otteluita vielä ennen sarjakauden alkua kun TPV:ltä jäi Suomen Cup väliin tältä kuluvalta kaudelta. TUL Cupiin osallistuminen ratkennee lähipäivien aikana kun kaikki aiheeseen liittyvät asiat saadaan junailtua kuntoon.

 

TPV:n harjoitusottelut joukkueen ottelut sivulla : http://www.tpv.fi/index.php/miehet/edustusjoukkue/ottelut-ja-tilastot/ottelut-edustus-2

 

20.02.2019

Futisklubin ilmoittautuminen käynnissä!

in Futisklubi uutiset
TPV Ilves kuva 1
16.02.2019

Nuorisonelikko ilahdutti Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Ennakko 1 TPV Ilves 2
15.02.2019

Ilves/2 tulee JJK:n tilalle

in Edustus uutiset
Kaarila kansikuva2
12.02.2019

Talvitreenit Pispalan alueella

in Futisklubi uutiset
EIF TPV 1
09.02.2019

Kahden maalin Kolua nauratti

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.