Miesten harjoitusottelut selvillä

Miesten edustustusjoukkueen harjoitusottelut täydentyivät vielä viime metreillä kun TPV matkaa Valkeakoskelle FC Hakan vieraaksi. Tuo harjoitusottelu pelataan keskiviikkona 12.4. klo 18.30 alkaen perinteikkäällä tehtiksen kentällä.

Harjoitusotteluiden pitkän listan päättää suhteellisen kova kolmikko kun ensin TPV saa vieraita Lahdesta akatemian muodossa ja sen jälkeen vielä kohdataan ennen kauden alkua vieraissa FC Haka sekä FC Kiffen joka oli TPV:lle viime sarjakaudella ylitsepääsemätön este. 

 

 MG 8679 II
Kuva Tapio Kalliomäki
 

Harjoitusotteluille saatiin jo hieno avaus paikallisväännön muodossa heti tammikuun alkuun kun veikkausliigassa pelaava Ilves ja TPV pelasivat tasan 1 -1 viime lauantaina pelatussa harjoitusottelussa. Tommi Smeets laukoi vaparista komeasti tasoituksen ottelussa. Linkki Instagram videoon : https://www.instagram.com/p/BPIF9R9hr3p/

 

Ikäviä uutisia kuului tosin sen ottelun yhteydestä kun hienon paluun tehnyt Jussi Perttula loukkaantui ja vamma osoittautui vakavammaksi vammaksi joka vaatii leikkaushoitoa. Jussi on siis näillä näkymin sivussa kentiltä jonkun aikaa ja toivommekin Jussille onnea matkaan leikkaukseen sekä kuntoutumiseen. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja Jussi nähdään vielä tämän kauden aikana kentällä täydessä iskussa mukana.

 

Harjoitusottelut on näin ollen sovittuna mutta mahdollisesti TPV osallistuu vielä TUL Cupiin johon on tarkoitus lähteä puolustamaan mestaruutta. TUL Cup antaa mainion mahdollisuuden pelata merkityksellisiä otteluita vielä ennen sarjakauden alkua kun TPV:ltä jäi Suomen Cup väliin tältä kuluvalta kaudelta. TUL Cupiin osallistuminen ratkennee lähipäivien aikana kun kaikki aiheeseen liittyvät asiat saadaan junailtua kuntoon.

 

TPV:n harjoitusottelut joukkueen ottelut sivulla : http://www.tpv.fi/index.php/miehet/edustusjoukkue/ottelut-ja-tilastot/ottelut-edustus-2

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.