Kolmelle pelaajalle sopimukset

Kaksi puolustajaa sekä yksi keskikenttäpelaaja sopimuksiin. Kaikki kolme ovat mukana jo lauantaisessa ottelussa Ilvestä vastaan.

Puolustaja Risto Vihinen (-88) kuuluu TPV:n kokeneempaan kaartiin ja ”iso kolmonen” onkin kuulunut edustuksen luottopuolustajiin jo vuosia. Paha loukkaantuminen kauden 2015 suomen cupin ottelussa tosin piti miehen sivussa tositoimista koko tuon kauden mutta toipuminen ja kuntoutus sujui onneksi suunnitelmien mukaan ja mies oli viime kaudella jälleen alakerran lukkona pelaten 21 ottelua kakkosessa sekä yhden Cupin ottelun KuPSia vastaan. Jatkosopimuksen myötä Riken 6.s kausi TPV:ssä pääsee vauhtiin ja Rike nähdään tositoimissa kentällä jo lauantaina pelattavassa ottelussa Ilvestä vastaan.

3 Vihinen Risto2 2016

Risto Vihisen tilastot palloliiton sivuilla: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/pelaaja&102955

Keskikentällä viihtyvä Niko Kiiveri (-94) myös teki jatkosopimuksen. Viime kaudella nopeajalkainen laituri pelasi ensimmäisen kautensa TPV:n mukana ja sai kauden käyntiin loistavasti kun heti ensimmäisessä virallisessa ottelussa maalihanat aukesivat. Maali EIF:n verkkoon suomen cupin matsissa sinetöi TPV:n voiton ja jatkon seuraavalle kierrokselle KuPSia vastaan. Nikon saldo oli kolme maalia ja kolme syöttöä neljässätoista ottelussa kakkosessa viime kaudella.

7 Kiiveri Niko2 2016

Niko Kiiverin tilastot palloliiton sivuilla: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/pelaaja&69643

Liikenne Porista Tampereelle sai myös jatkoa kun sopimuksen allekirjoitti myös puolustaja Joonas Rantala (-96). Joonas siirtyy myös FC Jazzin organisaatiosta kuten jo aiemmin Kalliomäki Miika ja Riihimäki Waltteri. Puolustajalle kertyi otteluita viime kaudella PPT:n riveissä miesten kakkosen pohjoislohkossa 16 kpl:tta sekä A:n SM-karsinta otteluita 6 kpl:tta ja vielä A:n SM-sarjan otteluita 9 kpl:tta. Näin ollen otteluita on siis viime kaudelta komea määrä tilastoissa.

Joonas Rantala pieni

Joonas Rantalan tilastot palloliiton sivuilla: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/pelaaja&90248

Sopimuspelaajat:

Rudi Dieter, Tommi Smeets, Henri Savolainen, Jesse Oksanen, Tomi Ylinen, Teemu Syrjänen, Jussi Perttula, Salomo Ojala, Paavo Näykki, Waltteri Riihimäki, Miika Kalliomäki, Juho Mattila, Risto Vihinen, Niko Kiiveri ja Joonas Rantala.

20.02.2019

Futisklubin ilmoittautuminen käynnissä!

in Futisklubi uutiset
TPV Ilves kuva 1
16.02.2019

Nuorisonelikko ilahdutti Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Ennakko 1 TPV Ilves 2
15.02.2019

Ilves/2 tulee JJK:n tilalle

in Edustus uutiset
Kaarila kansikuva2
12.02.2019

Talvitreenit Pispalan alueella

in Futisklubi uutiset
EIF TPV 1
09.02.2019

Kahden maalin Kolua nauratti

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.