Juho Mattilalle jatkosopimus

Topparina viihtyvä Juho Mattila (-95) teki TPV:n kanssa jatkosopimuksen.

 

Viime kaudella varsinaisen läpimurtonsa edustuksen pelaavaan kokoonpanoon tehnyt Juho on TPV:n kasvatti ja hän on tehnyt vakuuttavaa nousua joka vuosi. Tämä näkyi hienosti viime kaudella kun Juho pelasi kauden läpi lähes koko joukkueen suurimmilla pelatuilla minuuteilla.

25 Mattila Juho 2016

Otteluita Juholle kertyi miesten kakkosessa 21 joissa pelattuna huimat 1840 minuuttia. Vain Jari Nikkilä kellotti isommat minuutit joukkueesta (1890 min). Juho jakoi tilaston kärkisijan myös pelatuissa otteluissa miesten kakkosessa TPV:n edustuksen osalta, samalle lukemalle pystyivät myös Rudi Dieter ja Jari Nikkilä.

Kakkosen otteluiden lisäksi Juho luuti täydet minuutit puolustuksen lukkona myös molemmissa TPV:n Suomen Cupin ottelussa.

Juhon tilastot palloliiton sivuilla : https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/pelaaja&80628

Sopimuspelaajat:

Rudi Dieter, Tommi Smeets, Henri Savolainen, Jesse Oksanen, Tomi Ylinen, Teemu Syrjänen, Jussi Perttula, Salomo Ojala sekä Paavo Näykki, Waltteri Riihimäki, Miika Kalliomäki ja Juho Mattila. 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.