Sopimusuutisia: 2 sopimusta lisää

Edustukselle 2 sopimusta lisää kun sopimukset tehtiin hyökkääjä Jesse Oksasen (-95) ja maalivahti Henri Savolaisen (-96) kanssa.

Jesse Oksanen siirtyi FC Hakan organisaatiosta viime kaudeksi TPV:n paitaan ja otteluita kertyikin kohtuullisesti nuorelle miehelle. Jesse esiintyi kentällä kakkosen otteluissa 11 kertaa sekä molemmissa TPV:n Suomen Cupin ottelussa viimeistellen yhden maalin kakkosen otteluissa.

17 Oksanen Jesse 2016
Jesse Oksanen

 

Armeija haittasi Jessen täysipainoista osallistumista alkukaudesta mutta kauden edetessä myös palvelusaika oli saatu pois kulutettua ja treenaaminenkin helpottui sen myötä. Nyt täysipainoisesti treenaaminen onnistuu heti kauden alusta saakka.

Maalivahti Henri Savolainen on TPV:n omia kasvatteja ja kehitystä on tapahtunut siihen malliin että kaksi esiintymistä tuli edustuksen otteluissa viime kaudella. Molemmista otteluista tuli vielä voitot joten ei mennyt huonosti ensiesiintymiset. Vaikka viime kausi kuluikin eniten sekä A:n että kakkosjoukkueen tolppien välissä olivat otteet myös miesten otteluissa lupauksia herättäviä. Toki Henkka treenasi jo edustusjoukkueen mukana koko viime kauden joten ei sinänsä ollut yllättävää että torjuntavuoroja tuli jo viime kaudella edustuksen otteluissa.

 MG 7751 II
Henri Savolainen Tammelan Stadionilla

 

 

Sopimuspelaajat: Henri Savolainen, Jesse Oksanen, Tomi Ylinen, Teemu Syrjänen, Jussi Perttula, Salomo Ojala sekä Paavo Näykki.

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.