Jatkosopimuksia lisää edustukselle

Vuoden mittaisiin jatkosopimuksiin nimmarinsa väänsivät puolustaja Teemu Syrjänen sekä keskikentän työmyyrä Tomi Ylinen.

Teemu ”Tepon isoveli” Syrjänen pelasi ensimmäisen kautensa edustuksen mukana vaikkakin peliaika jäi vielä vähäiseksi. Enemmän peliaikaa tuli TPV:n kakkosjoukkueessa joka hienosti nousi kauden päätteeksi kolmoseen takaisin. Alkukausi näytti Teemun osalta lupaavalta kun jo Suomen Cupin ottelussa KuPSia vastaan peliaikaa ja vastuuta tuli mukavasti. Jatko-otteluun venyneessä ottelussa Teemu pelasi n 50 min.

 26001470520 d57ae42287 z

Isossa roolissa tuli kuitenkin peliaikaa kakkosjoukkueessa ja varmasti Teemun tavoitteena on saada edustuksessa minuutteja tasaisemmin. Tasaisuutta Teemulta jo löytyy ja vahvana vääntäjänä myös jaksaa taistella myös kokeneempia pelaajia vastaan kovemmissakin paikoissa. Kakkosjoukkueen luottopakkina menneellä kaudella ja edustusjoukkueen taistelevana laitapakkina ensi kaudella, siinä Teemulle mottoa tulevaan. 

 

 

 

 

 

 

Toinen tämän päivän jatkosopimus uutisista on Tomi ”Tominaattori” Ylisen jatkosopimus ensi kaudelle. Tomi nousi kauden edetessä vahvemmin mukaan edustuksen pelaavaa kokoonpanoon vaikkakin matkalle osui otteluita niin A:ssa kuin kakkosjoukkueessa myös. Keskikentällä viihtyvä työmyyrä on vahva vääntäjä kaksintaisteluissa eikä voimat ihan heti lopu kesken vaikka vääntämään joutuisi pidempäänkin.

90 Ylinen Tomi2 2016

 

Tomin kauden kohokohdaksi noussee ehkä vierasottelu FC Kontua vastaan jossa mm. Sergei Korsunovin kanssa järjestelty maali oli ehkä yksi kauden hienoimmista kombinaatioista.

Taisi olla juurikin tämä ottelu missä kannattajat nimesivät Tomin ”Tominaattoriksi” ja se jäi ainakin loppukauden mittaiseksi lempinimeksi. Saapa nähdä mennäänkö samalla lempinimilinjalla ensi kaudella vai löytyykö kannattajien takataskuista muita vetoja.

Ikaalisista TPV:n juniorimyllyyn ja sieltä edustuksen runkopelaajaksi voisi olla hyvä motto Tomin listalla ja ehkäpä juurikin tuo voisi olla se suurempi alkutavoite ensi kautta ajatellen. Kapteenin nauhaa Tomi on kantanut jo niin A:ssa kuten myös kakkosjoukkueessa joten toivotaan hyvää ja ehjää kautta jotta isoja askeleita voi ottaa tulevalla kaudellakin.

 

 

 

Lisää sopimusuutisia on luvassa jälleen ensi viikolla.

20.02.2019

Futisklubin ilmoittautuminen käynnissä!

in Futisklubi uutiset
TPV Ilves kuva 1
16.02.2019

Nuorisonelikko ilahdutti Pirkkahallissa

in Edustus uutiset
Ennakko 1 TPV Ilves 2
15.02.2019

Ilves/2 tulee JJK:n tilalle

in Edustus uutiset
Kaarila kansikuva2
12.02.2019

Talvitreenit Pispalan alueella

in Futisklubi uutiset
EIF TPV 1
09.02.2019

Kahden maalin Kolua nauratti

in Edustus uutiset
PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET
     
     
  Keskiö logo2  
     
  #1 TUOMAS KARJANLAHTI  
     
     
  Tammelan voima vector  
     
  #5 TOMMI SMEETS  
     
     
  MP yhtymä  
     
  #6 JARI NIKKILÄ   
     
     
  tullin sauna logo  
     
  #9 ARJAN GOLJAHANPOOR  
     
     
  Turva  
     
  #14 EETU RÄISÄNEN  
     
     
  pohjolarakennus  
     
  #17 JESSE OKSANEN   
     
     
  Vilkaslogo  
     
  #19 HAKIM BELBACHIR  

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.