Jatkosopimuksia lisää edustukselle

Vuoden mittaisiin jatkosopimuksiin nimmarinsa väänsivät puolustaja Teemu Syrjänen sekä keskikentän työmyyrä Tomi Ylinen.

Teemu ”Tepon isoveli” Syrjänen pelasi ensimmäisen kautensa edustuksen mukana vaikkakin peliaika jäi vielä vähäiseksi. Enemmän peliaikaa tuli TPV:n kakkosjoukkueessa joka hienosti nousi kauden päätteeksi kolmoseen takaisin. Alkukausi näytti Teemun osalta lupaavalta kun jo Suomen Cupin ottelussa KuPSia vastaan peliaikaa ja vastuuta tuli mukavasti. Jatko-otteluun venyneessä ottelussa Teemu pelasi n 50 min.

 26001470520 d57ae42287 z

Isossa roolissa tuli kuitenkin peliaikaa kakkosjoukkueessa ja varmasti Teemun tavoitteena on saada edustuksessa minuutteja tasaisemmin. Tasaisuutta Teemulta jo löytyy ja vahvana vääntäjänä myös jaksaa taistella myös kokeneempia pelaajia vastaan kovemmissakin paikoissa. Kakkosjoukkueen luottopakkina menneellä kaudella ja edustusjoukkueen taistelevana laitapakkina ensi kaudella, siinä Teemulle mottoa tulevaan. 

 

 

 

 

 

 

Toinen tämän päivän jatkosopimus uutisista on Tomi ”Tominaattori” Ylisen jatkosopimus ensi kaudelle. Tomi nousi kauden edetessä vahvemmin mukaan edustuksen pelaavaa kokoonpanoon vaikkakin matkalle osui otteluita niin A:ssa kuin kakkosjoukkueessa myös. Keskikentällä viihtyvä työmyyrä on vahva vääntäjä kaksintaisteluissa eikä voimat ihan heti lopu kesken vaikka vääntämään joutuisi pidempäänkin.

90 Ylinen Tomi2 2016

 

Tomin kauden kohokohdaksi noussee ehkä vierasottelu FC Kontua vastaan jossa mm. Sergei Korsunovin kanssa järjestelty maali oli ehkä yksi kauden hienoimmista kombinaatioista.

Taisi olla juurikin tämä ottelu missä kannattajat nimesivät Tomin ”Tominaattoriksi” ja se jäi ainakin loppukauden mittaiseksi lempinimeksi. Saapa nähdä mennäänkö samalla lempinimilinjalla ensi kaudella vai löytyykö kannattajien takataskuista muita vetoja.

Ikaalisista TPV:n juniorimyllyyn ja sieltä edustuksen runkopelaajaksi voisi olla hyvä motto Tomin listalla ja ehkäpä juurikin tuo voisi olla se suurempi alkutavoite ensi kautta ajatellen. Kapteenin nauhaa Tomi on kantanut jo niin A:ssa kuten myös kakkosjoukkueessa joten toivotaan hyvää ja ehjää kautta jotta isoja askeleita voi ottaa tulevalla kaudellakin.

 

 

 

Lisää sopimusuutisia on luvassa jälleen ensi viikolla.

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.