Sopimusuutisia: 2 jatkosopimusta ja 1 paluumuuttaja

Jatkosopimuksiin nimensä laittoivat hyökkääjät Paavo Näykki sekä Salomo Ojala.

TPV:n taustoilla on riittänyt toimintaa ja säpinää kun kyselyitä ja yhteydenottoja on tullut selvästi enemmän kuin aikaisempina vuosina. TPV:n viime kauden hyvät otteet on huomattu myös muissa kaupungeissa ja kyselyitä ja tarjouksia on tullut huomattava määrä. Näistä kuitenkin lisää sitten kun on jotain konkreettista kerrottavaa.

Kolmatta kauttaan edustuksessa pelannut Paavo Näykki jatkaa TPV:ssä. Vuoden mittaisen jatkopahvin allekirjoitettuaan Paavo on jo monelle tuttu kasvo TPV:n yläkerran pelaajista. Paavo iski viime kaudella jo mukavan määrän osumia kakkosessa kun tilille kertyi 4 maalia ja 3 syöttöpistettä. Useissa peleissä jo avauksen paikan itselleen lunastanut hyökkääjä alkaa lunastamaan odotuksia ja takuulla ensi kaudella nähdään vielä innokkaampi ja vahvempi Pave kentällä.

25671544803 6348dc4c75 z

26274277555 ba4afe238f z26208015811 4be6102dfa z

 

 

 

 

Paavon suoraviivaisuus on myrkkyä monelle vastustajalle ja nyt kun onnistumisiakin tuli niin varmasti itseluottamus kasvoi ja tulevalla kaudella nähdäänkin entistä vaarallisempi peluri kentällä. Viime kaudella edustuksessa otteluita kertyi 18 mutta ehkä Paavon komein osuma kaudella nähtiin pyynikin iltavaloissa kun Pave iski 2-1 johtomaalin Suomen Cupin ottelussa KuPS:n verkkoon.

Myös toinen hyökkääjäpelaaja jatkosopimukseen kun viime kaudella TPV:n paitaan siirtynyt Salomo Ojalakirjoitti myös nimensä sopimukseen. Salomon kausi oli värikäs kun maaliahne hyökkääjä pelasi sekä A:n otteluita hyvillä tehoilla sekä takoi miesten kakkosjoukkueessa aivan huikean määrän maaleja. A:ssa tehot 13 ottelussa 19 maalia sekä miesten nelosessa samat lukemat eli 13 ottelua ja 19 osumaa. Tämän lisäksi miesten kakkosessa Salomolle tehoja kirjattiin 3:n maalin verran (lähde palloliiton tulospalvelujärjestelmä).

 MG 5556 rajattu

Vielä ei varsinaista läpimurtoa kakkosessa nähty mutta vaaralliseksi pelaajaksi Salomo tiedetään ja kun hiukan vahvuutta tilanteisiin ja itsevarmuutta saadaan lisää niin hyvä tulee ja ketsuppipullo aukeaa myös edustuksen peleissä.

Puolustuspäähän vahvuutta saatiin lisää kun Jussi Perttula palaa punanuttuihin. Välivuotta jalkapallosta viettänyt Perttula palaa takaisin alakerran lukoksi ja takuulla peleissä aina kaikkensa antava pelaaja on hienoa nähdä jälleen TPV:n puolustuspään apuna. 

Perttula Jussi seurakuva 2015

Perttulalle kertyi edellisellä kaudella TPV:ssä 24 ottelua kun sarjassa vielä pelattiin 27 ottelua. Näyttöjä tuskin enää tämä mies kaipaa vaan samalla rytinällä kentälle kun aiemminkin niin hyvää sopii odotella. Kannattajien suosiota Jussi ehti myös maistella kun mies sai kauden päätteeksi laatikollisen proteiinipatukoita kiitokseksi kaudesta kannattajilta. Ei tosin ehkä välttämättä enää lisäproteiinille ollut sinänsä tarvetta, mutta tervetuloa takaisin Jussi Perttula.

Näin on TPV:n osalta joukkueen kasaaminen ollut täydessä käynnissä ja taustoilla kädet täynnä hommia mutta tästä on hyvä jatkaa.

Lisäuutisia pelaajarintamalta saadaan jo huomisen aikana. Pari pelaajasopimusta julkaistaan huomenna kunhan aikataulu ratkeaa tämän illan aikana tarkemmin.

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.