TPV valittiin Sami Hyypiä Akatemiaan

TPV on valittu vuosille 2017-2019 mukaan Sami Hyypiä Akatemiaan, jonka tehtävänä on kehittää suomalaista jalkapalloa kohti kansainvälistä kärkeä.

TPV:n poikajunioreista on valittu mukaan kaikki ikäluokat. Yhteensä poikien toimintaan valittiin 13 seuraa ja tyttöjen 8.

Seurassa ollaan erittäin tyytyväisiä päätökseen. Ikäkausitoimintaa on kehitetty viime vuosina aktiivisesti, jona aikana toiminnan laatuun, erityisesti valmennuksen tasoon on panostettu. Sami Hyypiä Akatemian kriteereiden täyttäminen oli yksi seuran strategian tavoitteista.

Myös tyttöpuolella TPV täyttää akatemian kriteerit, mutta valitettavasti tällä kertaa ei
valittu osallistumaan akatemian toimintaan. Tavoitteena onkin päästä
myös tyttöjen osalta yhteistyöseuraksi, jotta kova tyttöfutiksen eteen
tehty työ saisi ansaitsemansa huomionosoituksen.

Lisätietoa sekä valitut seurat: https://www.eerikkila.fi/sami-hyypia-akatemia-valinnut-yhteistyoseuransa-valtakunnalliseen-toimintaan-aikavalille-82017-72019/

 

Mikä Sami Hyypiä Akatemia?

Sami Hyypiä Akatemia on suomalaisen jalkapallon valmennus-, tutkimus- ja kehitystoiminnan henkinen koti. Sami Hyypiä Akatemia aloitti toimintansa nimellä jalkapallon valmennus- ja kehityskeskus (VKK) helmikuussa 2011.

Sami Hyypiä Akatemia on perustettu Suomen Palloliiton toimintastrategian ja vuosina 2009-2010 toteutetun lajiprosessin lähtökohdista. Akatemian tehtävänä on kehittää suomalaista jalkapalloa kohti kansainvälistä kärkeä yhdessä koko suomalaisen jalkapalloyhteisön sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. SHA keskittyy huippujalkapallovaatimusten mukaisen toiminnan kehittämiseen lapsesta aikuiseksi.

Lue lisää: https://www.eerikkila.fi/valmennuskeskus/sha-jalkapallo/yleistietoa-shan-toiminnasta/

 

Sami Hyypiä Academy

Tuomas Karjanlahti golf kopio
29.11.2018

Vuoden 2019 hallitus on valittu

in Seuratiedotteet
TPV logo 3D cmyk kopio
12.11.2018

Sääntömääräinen kokous 28.11.

in Seuratiedotteet
9 junnuja
28.10.2018

TPV palkitsi parhaita ja ansioituneita

in Seuratiedotteet
Jukka Listenmaa kopio
26.10.2018

Toivottu mies A-juniorien päävalmentajaksi

in Seuratiedotteet

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.