Ohjaajien koulutus

 

E-tason valmentajakurssi 2017

TPV Futisklubi järjestää vuosittain kaikille halukkaille joukkueen ohjaajaksi valmiudet antavan E-tason valmentajakurssin (ns. lastenohjaajakurssi).  E-tason valmentajakurssi on Palloliiton ensimmäinen kurssi uusille valmentajille ja ohjaajille. 

Kurssi kestää 5h + ennakkotehtävät. Paikkana on TPV toimisto alussa ja luennoilla. Malliharjoitukset suoritetaan Ilves-puistossa toimiston vieressä. Varusteiksi tarvitaan sään mukaiset ulkoliikuntavarusteet ja oma jalkapallo.

Kauden E-tason valmentajakurssit pidetään seuraavina ajankohtina:

- maanantaina 29.5.2017 klo 17.00-22.00, vetäjänä Fortum Tutor Jari Visala

Ilmoittaudu: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kurssin sisältö on seuraava:

Ennakkotehtävät
- tutustua Kaikki Pelaa  -ohjelmaan
- tutustua Palloliiton valmennuslinjan lasten osuuteen. Linkki (klikkaa)

Kurssin avaus ja esittelyt 15´
Malliharjoitus 60´
- malliryhmänä lapset
Palaute harjoituksista 30´
Luento 90´
Malliharjoitus 90´
- malliryhmänä kurssilaiset
Kurssin päätös ja palaute 15'
YHT 5 tuntia + ennakkotehtävät

E-kurssi, ohjelmarunko uusi, seurakurssit (1).doc
[Kutsu ja ennakkotehtävät E-kurssilaisille]

 

Pelinohjaajakoulutus

Otteluiden tuomaritoiminnasta perustiedot antava Pelinohjaajakurssi järjestetään vuosittain.


D-tason valmentajakurssi

Lastenohjaajakurssin jälkeen seuraava aste on ns. D-taso, jossa on neljä osiota:

1. Taidon opettaminen
2. Taitavuus
3. Pelikäsityksen opettaminen
4. Maalivahtiharjoittelu

Näitä ei tarvitse suorittaa em. järjestyksessä, mutta suorittaminen kannattaa aloittaa osiosta 1 tai 2. Kaikki osiot tulisi suorittaa 1-2 vuoden aikana.
D-kurssit 2017:

- keskiviikko 24.5. | keskiviikko 31.5. | torstai 8.6. | torstai 15.6.

Jos olet kiinnostunut suorittamaan D-tason valmentajakurssin, ilmoittaudu: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

D-kurssin ohjelma

© Copyright 2017 Tampereen Pallo-Veikot ry. All Rights Reserved.