Ilmoittautuminen Futisklubin talvitoimintaan 2017-18

Futisklubin talvitoiminta käynnistyy sunnuntaina 8.10. klo 13-15 Kauppi 2:lla. Marraskuussa toiminta siirtyy Sarankulmassa sijaitsevaan Kissat-Halliin.

Toimintamaksu koko talvelta on vain 100 euroa! Ilmoittaudu mukaan tästä

Tule pelaamaan talvifutista hyvässä seurassa!

Talviesite korj

 

Ilmoittautuminen 2017

Kätevimmin ja nopeimmin voit ilmoittautua toimintaan täyttämällä netissä ilmoittautumislomakkeen. Tiedot menevät seuran järjestelmien kautta alueiden yhteyshenkilöille ja joukkueiden ohjaajille. Heiltä saat sitten tarkempaa tietoa harjoitusten alkamisesta ja kentistä.

Voit myös ottaa yhteyden alueesi yhteyshenkilöön tai käydä infotilaisuudessa, jossa saat lisätietoa Futisklubin toiminnasta. Aluejaosta näet mihin kaupunginosajoukkueeseen asuinalueesi kuuluu. Ilmoittautua voi myös muuhun kuin oman kaupunginosan joukkueeseen.

Prinsessa- ja Prinssifutis ovat ilmoittautumislomakkeessa omina kaupunginosinaan. Valitse siis kaupunginosaksi Prinsessa- tai Prinssifutis. Prinsessojen ja prinssien tapahtumat ovat Pirkkahallin nurmikentillä.

Viimekesäisten prinsessojen ja prinssien "yli-ikäiset" (6 vuotta täyttäneet) voivat tietenkin ilmoittautua kaupunginosajoukkueisiin.

Jos haluat tyttöjoukkueeseen, niin mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Tyttöjoukkueita ei välttämättä tule kaikkiin ikäluokkiin eikä kaupunginosiin.

Jos haluat käyttää viimekesäistä pelipaitaa, saat 10 euron alennuksen lisenssimaksusta. Valinta löytyy ilmoittautumislomakkeen kohdasta "Pelipaidan koko".

Futisklubin kausi käynnistyy keväällä. Huhtikuussa kootaan joukkueet ja valitaan niille ohjaajat pelaajien vanhemmista. Harjoitukset alkavat toukokuun alussa ja pelit toukokuun puolivälissä. Heinäkuussa pidetään lomaa. Toiminta jatkuu elokuun alusta syyskuun alkupuolelle. Prinsessat ja prinssit aloittavat kesäkuun alussa.

Futisklubi-esite


Informaatiotilaisuudet

 

Lisätietoa Futisklubin toiminnasta saat seuran toimistolta tai kaupunginosasi yhteyshenkilöltä.

Kuva Pekka Ropanen

© Copyright 2018 Tampereen Pallo-Veikot ry. All Rights Reserved.