TPV saattamaan pelaajat kentälle Suomi - Ukraina ottelussa 11.06.17

IMG 1580

”Ajatus Huuhkajien saattokeikasta syntyi Tammelan stadionilla, kun TPV Powerchair saattoi näyttävästi TPV:n miesten edustusjoukkueen Tammelan sametille kotiottelussaan EsPaa vastaan 27.8.2016 .”

 TPV marssii näyttävästi kentälle Suomi - Ukraina MM-karsintaottelussa Ratinan stadionilla sunnuntaina 11.6.2017

IMG 1581

 

Olimme helmikuussa hyvällä meiningillä matkaamassa bussilla kauden 2016-2017 neljänteen sähköpyörätuolijalkapallon SM-osaturnaukseen Paraisille. Kaikki olivat intoa täynnä, sillä mikäs sen parempaa kuin päästä kentälle taas viilettämään. Pelimatkan alkuvaiheessa valmentajamme otti bussin mikin käteen ja selitti pelillisiä asioita. Niiden lisäksi suusta paukahti myös aikamoinen jymypotti: Suomen sähköpyörätuolijalkapalloilijat saattaisivat päästä saattamaan Suomen Huuhkajat ja Ukrainan maajoukkueiden pelaajat Tampereen Ratinan stadionille kesäkuisessa MM-karsintaottelussa. Silloin bussimatkalla se ei ollut tietääkseni täysin varmaa, mutta nyt se on! Tulevana viikonloppuna 11.6.2017 koetaan yksi suomalaisen sähköpyörätuolijalkapallon hienoimmista hetkistä ja tehdään historiaa yli Suomen rajojen! 

Ratinan stadionille saadaan varmasti hieno tunnelma, sillä pelkästään Ukrainan fanijoukko on yli 400:n jalkkishullun suuruinen. Mainittakoon kyseisestä porukasta vielä sellainen asia, että siinä on mukana myös Ukrainan armeijan terrorismin vastaisessa operaatiossa vammautuneita sotilaita. Tiedä vaikka jonain päivänä myös Ukrainassa pelataan sähköpyörätuolijalkapalloa! Suomalaisiakin varmasti riittää kannustamaan omiaan ja todistamaan meidän historiallista pelaajien saattokeikkaa. Menossa mukana on myös TV2 sekä urheilukanava TSN, (The Sports Network) joten luvassa on varmasti huikean unohtumaton spektaakkeli!

Mikäli siis et ole ennen nähnyt Tamperelaista jalkapallojoukkuetta kansainvälisillä kentillä, niin tulevana viikonloppuna siihen on hieno mahdollisuus. Suomen ja Ukrainan maajoukkueita kentälle ovat nimittäin saattamassa FC Inter Powerchair Turusta, HJK Hurrikaanit Helsingistä, VPS Powerchair Vaasasta sekä suurimmalla kokoonpanolla TPV Powerchair Tampereelta. Ylivoimaisesti hienointa on kuitenkin se, että tämä Suomen uusi vammaisurheilulaji saa hienon kunnian kansainvälisillä kentillä heti alkutaipaleensa alussa, joten tervetuloa jakamaan yksi historiallisista hetkistä kansamme ja tietenkin kannustamaan Huuhkajat voittoon 11.6.2017 klo 18.45 alkaen! Ei siis muuta kuin toivotaan lämmintä ja hienoa jalkkiskeliä!

Ratinassa nähdään! 

Jenna Olán

Keskikenttäkarvaaja #9 & TPV Powerchair tiedotteiden SoMe vastaava

Please publish modules in offcanvas position.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.